Wat hebben Batman, Spiderman en de A90 met elkaar gemeen? Ze hebben superkrachten en doen graag mysterieus. Aparte kledij en een masker moeten hun identiteit verhullen. En toch komen wij uiteindelijk allemaal te weten wie de superhelden zijn. Clark Kent, Peter Park en Toyota Supra zijn de namen van de van superhelden.

De Toyota Supra is al 16 jaar van de aardbodem verdwenen. Na vier generaties en 34 jaar heeft de Supra een reputatie en fanschare opgebouwd. Om maar over zijn hoofdrol te zwijgen in de film The Fast & The Furious. Zo abrupt als het leven van de Toyota Celica-Supra is begonnen in 1978, zo abrupt eindigde het leven van de Supra in 2002 zonder nageslacht achter te laten.

Het waren duistere jaren voor de fans. Tien jaar na het verdwijnen van de Supra, kwam Toyota met de GT86. Een enorm gaaf model en het rijdt echt subliem. De miljoenen fans zijn weer blij. Maar het is en wordt geen superheld als de Supra. Toyota heeft de vele gebeden gehoord en brengt hun superheld weer tot leven. A90 is zijn interne naam. Tot nu toe zijn er slechts geruchten over de A90. Waarvan het kloppende hart een 3.0 zescilinder is van Duitse makelij. Dat maakt de A90 meer een schurk-achtige superheld. Maar met boeven vang je boeven.