Bij gebrek aan een vrouwlief, twee labradoodles, twee Maxi Cosis inclusief jengelende koters, sla ik automatisch de stationwagens over op de bekende verkooppagina’s. Tot mijn blik blijft hangen op iets enorm sexy’s.

Het zijn de ogen van een Nissan Skyline R34. Met bijbehorende Skyline R34 GTR voorbumper. Mijn blik glijdt langs de body en de voluptueuze heupen van de Skyline R34 GTR komen vol in beeld. Jennifer Lopez in haar beste jaren zou wellicht in de buurt komen van de Stagea. Maar ook anno 2018 is de Stagea van Freek een sexy verschijnen. En waar is Jennifer Lopez gebleven dan?

Wil jij elke dag genieten van de brede heupen in je buitenspiegels gekoppeld aan het geluid van een 2,5 liter grote 6 in lijn motor? Dat is mogelijk voor €6000. Overleggen met vrouwlief mag. Als argumenten voor kan je altijd zeggen dat de Stagea met gemak 1 op 11 kan rijden en de halve Ikea achterin kan stouwen. Een Pax-kast met een Brimnes bed en Luröy lattenbodem passen met gemak achterin. Ook de kids worden correct opgevoed met het geluid van de 6 in lijn. Daar kan geen Volvo stationwagen tegenop!