Hieperdepiep Hoera! ? De Nissan Skyline R34 is 20 jaar geworden. De Skyline R34 is de tiende generatie die de naam Skyline mag dragen. Pardon, die de naam Skyline mag trots mag dragen. Want de nieuwere Nissan Skyline V35, V36 en V37 zijn eigenlijk gewoon ministers onder de Skylines. Diplomatiek, kunnen veel mensen ter woord staan en liegen en bedriegen ondertussen de boel bij elkaar.

In tegenstelling tot de Mercedes Skyline V37 200GT-t, zit er in de Nissan Skyline R34 wel nog ouderwetse Nissan motorblokken. RB wordt anno 2018 nog steeds als halfgod beschouwd. De zes in lijn brult als een machtige leeuw in de savanne. Het vreet alles en iedereen op. Dat is de Nissan Skyline R34 die in 1998 op de markt kwam. De Skyline R34 GTT pup heeft nog wel 1 jaar moeten opgroeien, want sinds 1999 maakt de Skyline R34 GTR de straten van Japan onveilig.

Twintig jaar alweer. De Skyline R34 ziet er nog steeds enorm goed uit. En dan te bedenken dat hij in mensentaal al overgrootvader is. George Clooney zal jaloers zijn op overgrootvader Skyline R34.

Zal ook direct een tip geven. Sla alvast een magazijn R34’s in. De gekke Amerikanen mogen over 5 jaar de Nissan Skyline R34 legaal importeren. Aangezien creditcard minnend Amerika graag de hoofdprijs voor alles willen betalen, kan je een mooi exportbedrijf beginnen om de Amerikanen mooi hun creditcarddollars afhandig te maken.