November is alweer bijna halverwege en de winter staat al om de hoek klaar om ons land te veroveren. Tijd om de warme truien uit de kast te trekken en eventueel je trots op vier wielen weg te zetten in je garage of in een loods bij boer Henk tussen alle caravans.

Zoek jij de ideale auto om de winter te verslaan? Ga dan direct op zoek naar een Suzuki X-90! Deze schattige creatie lacht niet alleen de sneeuw uit mijn zijn Vitara onderstel en vierwielaandrijving. Gewapend met een muts en dikke sjaal kan je ook de winter uitlachen met het dak open. De Nissan Skyline R34 GTR-achtige geklopte wielkassen achter maken de X-90 stoer. Je krijgt als het ware 3 auto’s voor de prijs van 1. Een terreinauto, targa en coupe in auto. Als dat niet de ideale is voor de zunige koopjesjagende Hollander!

Naar verluid zijn er 240 Suzuki X-90’s geleverd in Nederland. Exclusiviteit is dus gegarandeerd. Op marktplaats staan er momenteel twee exemplaren te koop. De goedkoopste mag mee naar huis voor €2950. Probeer van dat geld maar een terreinauto, targa en coupe te kopen. Wil je liever iets minder opvallen en toch de winter uitlachen? Suzuki heeft ook de Jimny in de aanbieding. Dat zijn auto’s die de winter leuk maken. Bedankt Suzuki-san voor de vrolijke winters!