Soms heb je van die mensen die bij de eerste kennismaking heel interessant zijn. Ze zien er goed uit, hebben een voorliefde voor sport, hebben een vlotte praat, zijn goed gekleed, komen uit een goede familie en hebben een goed karakter.

Ik noem hem voor deze gelegenheid Fernando. Fernando is zo’n jongen zoals ik hierboven heb beschreven. Toen ik Fernando voor het eerst op straat tegenkwam, nam ik even extra tijd om kennis met hem te maken. Hij had goede schoenen aan en zag er strak uit. Alhoewel ik totaal niet op types als Fernando val, val ├╝berhaupt niet op mannen of Spanjaarden, vond ik hem wel aantrekkelijk.

Naarmate de tijd vorderde werd Fernando steeds minder aantrekkelijk. Niet dat hij kaal of grijs werd, of dat de eerste tekenen van rimpels zichtbaar werden. Nee, dat was het niet. Maar Fernando was ronduit saai. De sporten die hij leuk vindt, zijn schaken en dammen. Zo inspirerend hij bij de eerste ontmoeting was, zo slaapwekkend ik hem nu vind. Gaaaaaapppp….

De meeste mensen kennen Fernando ook, maar dan noemen ze hem Seat Leon.