Motorrijders pochen graag hoe schuin hun banden zijn afgesleten en hoe illegaal hard ze over een klaverblad zijn geknald. De slijtage aan de banden laten zien hoe groot hun ballen zijn, of hoe klein de hersenen zijn.

Een Nederlands bedrijfje genaamd Carver kwam met de One. Een tweezitter die op papier een auto is en waarbij de bestuurder helemaal plat kan gaan zonder het risico te nemen om onderuit te gaan. De hele cabine kan als een echte motor plat door de bocht gaan, de achterwielen blijven wel stabiel recht. Dichter bij een motor kan je haast niet komen in een auto.

Carver is failliet, maar de techniek en patenten zijn nog steeds in Nederlandse handen. Een Chinees merk mag onder licentie gebruik maken van de Dynamic Vehicle Control. De Carver verdient een mooie opvolger met een elektrische aandrijflijn. Dan zal de Carver of diens nazaat bestaansrecht hebben en kunnen watjes ook weer genieten van het motorrijden.