De ingrediënten voor een pure sportauto zijn simpel. Achterwielaandrijving, atmosferische motorblok en een strak schakelende zesbak zijn de equivalenten van uien, pepers en basilicum die Jamie Oliver graag gebruikt. De Nissan 370Z Nismo is helaas de laatste in haar soort die de juiste ingrediënten gebruikt.

De Fairlady heeft voor een Japanse maatstaven enorm brede heupen. Jennifer Lopez zal met jaloerse blik kijken naar het achterwerk van Fairlady. Ook zal mevrouw Lopez met de nodige nijd moeten aanhoren hoe mooi zuiver en krachtig de Fairlady kan zingen. De 3.7 liter grote atmosferische motorblok stuurt 344 pk naar de 285 millimeter brede achterbanden. En juist dat atmosferisch geeft de 370Z een unieke identiteit in de huidige turbo-tijden. Dat geluid is zo puur, net als haar karakter. De Fairlady is niet iedereen, de Fairlady is een auto voor echte mannen. ??