Soms leest ik zelf bar slecht en lees ik zeer selectief. De gaafste Japanse auto’s spotten kan ook straat, maar ook bij Mega Web. Toyota’s themapark in Tokio. De aanwezigheid van de Toyota 2000GT, Mazda Cosmo en Nissan Skyline ‘Hakosuka’ GT-R is voldoende om mij daarheen te lokken. De History Garage is waar wij voor komen. Door slecht in te lezen, hebben wij de Toyota City Showcase en Ride Studio totaal gemist. Misschien is de kans ook verkeken om in de nieuwe Toyota Supra te rijden. Wie zal dat weten, wij in ieder geval niet.

De auto’s die Toyota plaatst in haar eigen tentoonstelling, zijn dus niet alleen Toyota’s. Ook de iconen van conculega’s mogen pronken, net als MG’s, een Fiat 500 en zelfs een Oldsmobile, die trouwens te lang en groot is om op 1 foto gezet te worden.

Enorm gaaf zijn de aanwezige modelauto’s. Niet alleen om willekeurig te showen, maar ook een verhaal mee te verhalen. Toyota’s raceverhaal om precies te zijn. Ook de werkplaats van Toyota is zichtbaar voor publiek. Het gave is dat Toyota voor Nederlandse begrippen pensionados in dienst heeft om de auto’s ook daadwerkelijk te onderhouden. Hoe gaaf is dat!