De zomertijd gaat vannacht in. Een uur van onze levens zomaar weggegeven. Aan wie? Geef William Willett maar de schuld.

Het verzetten van de klok heeft negatieve bijwerking voor mens en dier. Zo kan het zomaar zijn dat Rex de hond zijn plas niet heeft kunnen inhouden en de bank per ongeluk afbakent. Dat is niet perse op een goede manier wakker worden op de zondagochtend. Gelukkig is het niet 1 en al drama met het ingaan van de zomertijd. Bij de zomertijd hoort uiteraard ook de zomer. Opeens lijken alle lelijke horken ingeruild te zijn voor mooie vrouwen in jurkjes en slippertjes.

Andere mooie bijkomstigheden van een normale coronavrije zomer zijn natuurlijk Corona’s drinken op stampvolle terrasjes en gewillige auto’s die goed uitgelaten willen worden. Plakkerige semi-slicks, geen gekrab aan voor en zijruiten en natuurlijk de vele avonturen die de auto jou in de zomer gaat brengen. Laat de gewone zomer maar snel beginnen!

Poseren met de Mt.Fuji