Je moet wel bizar krankzinnig zijn om je leefomgeving te delen met spinnen zo groot als meloenen. Om maar te zwijgen over übergiftige spinnen die voor hun plezier in je schoen of onder je wc bril wachten om jou te laten schrikken. Zijn de Australiërs altijd al zo gek geweest of zijn ze door alle enge beesten zo geworden?

Die vraag kan ik op een vrijdagavond niet zo snel beantwoorden. Wel kan ik een bizarre en krankzinnige creatie van de Australiërs aan jullie tonen. De Mitsubishi Magna Ralliart is een creatie van Mitsubishi Motors Australia ltd en Ralliart Australia.

Wie heeft er vroeger op school nou nooit afgekeken. Afkijken doe je uiteraard bij het slimste jongetje van de klas, of in ieder geval iemand die beter presteert in bijvoorbeeld Wiskunde. De Mitsubishi Lancer Evolution 6 heeft met zijn antwoorden vrij openlijk laten zien aan de Magna Ralliart.

De complete bodykit en spoiler heeft de Magna Ralliart overgenomen van de Lancer Evolution 6. 17 inch velgen van Enkei completeert de buitenzijde van de Magna Ralliart. Het is niet de welbekende 2.0 viercilinder genaamd 4G63 uit de Lancer Evolution die zijn krachten mag tonen. De voorwielen mogen 240 pk verwerken uit de 3 en een halve liter grote V6.

Oef, dat is heel slecht afgekeken! Minder vermogen, meer gewicht, geen vierwielaandrijving en door zijn uitgerekte uiterlijk een gedrocht om te zien. Dit gaat geen voldoende worden hoor Mitsubishi Motors Australia en Ralliart Australia!