Wansmaak is ook smaak, moeten ze bij Ohno Car Craft gedacht hebben. Eigenlijk zegt de naam Ohno al genoeg. Naomi moet wel echt oprecht veel van Ohno San gehouden hebben, anders laat je je eigen naam nooit zo verpesten.

Ohno San biedt op basis van bestaande auto’s kits aan om te verbouwen. Soort van bouwpakket dus. De Mazda RX7 FD3s heeft eraan moeten geloven en voor de Ohno Naomi III worden Toyota Supra A80’s opgeofferd.

Je kan bij Ohno Car Craft een complete bodykit bestellen om zelf te knutselen. Voor de liefhebbers die twee linkerhanden hebben, neemt Ohno tegen betaling de tijd om de kit monteren op jouw Supra. Ook tunen ze de Supra dan tot 420 pk en zal de auto op de Wangan 290 km/h kunnen halen. De Ohno Naomi III kan dus harder dan de Aston Martin DB7 waarvan hij de koplampen duidelijk heeft gestolen.

Ohno heeft twintig complete bodykits beschikbaar gesteld voor de verkoop. Hoeveel Supra’s de Ohno behandeling hebben ondergaan sinds augustus 2002 is onbekend. Er is zo weinig informatie en nog minder beelden te vinden over de Naomi III dat we ons geen zorgen hoeven te maken dat wij er ooit 1 gaan tegenkomen. Alhoewel, gelimiteerde oplage betekent vaak wel de hoofdprijs. Al zal dat met de Ohno’s niet opgaan.