De media ontploft als ene Lewis Hamilton in Japan een Nissan Skyline R34 GTR afragt. Natuurlijk is de Skyline een icoon waarmee Lewis is opgegroeid op de Playstation en in de Fast and Furious films, maar behandel hem ook als een icoon. Wat Lewis heeft gedaan is puur aftrappen, daar zit geen milimeter respect bij. Respect voor een 23 jarige auto, respect voor een icoon en respect voor andermans auto die ondertussen meer dan €130.000 waard is.

Lewis verknalt het voor veel toeristen. Denken jullie dat Omoren nu nog op Lewis-fans en wannabes staan te wachten? Astublieft, ga met respect om met huurauto’s. Dat je even naar de 8000 toeren per minuut gaat, prima. Maar als er rook de cabine binnen komt, moet je niet zo als een zwakzinnige debiel lachen. Dat is niet om te lachen.

Voor de mensen die wel met respect met auto’s kunnen omgaan en graag eens naar Japan gaan. Neem een kijkje op https://www.trackandrace.nl/blog/2020/04/17/omoren/ en https://www.trackandrace.nl/blog/2019/11/07/how-to-reis-boeken-naar-japan/