Water, graan, hop en gist zijn onmisbare ingrediënten voor bier. Haal 1 element weg, en het is een slap aftreksel dat geen bier genoemd meer mag worden. Ook in de autowereld zijn er ingrediënten die niet mogen missen bij bepaalde recepten. De tweelingbroers Toyota (GT)86 en Subaru BRZ hebben de gouden ingrediënten van de receptuur sportauto.

Achterwielaandrijving, een lange neus, standaard geleverd met handgeschakelde versnellingsbak en het tikt nipt de 200 pk grens aan. Zijn prijs voor belastingen is zeer vriendelijk voor zijn segment en dat maakt hem met zijn uiterlijk en vrolijke rijeigenschappen een zeer geliefde sportauto.

De tweede generatie 86/BRZ komt eraan, maar laten wij nog even van de eerste en huidige generatie GT86 genieten. Hieronder wat plaatjes van de 86/BRZ die wij hebben gespot in Japan. Het blijft echt een plaatje he ?