Iedereen wordt maar eenmaal in zijn leven Abraham. Nissan viert dat met de 50th anniversary edition van de huidige GT-R. Om het feestje compleet te maken, is de legendarische kleur Bayside Blue voor het eerst leverbaar op de R35 GT-R. Prachtig en machtig!

Een vergelijkebare ode heeft Nissan al eens eerder gemaakt met de kleur Midnight Opal. Qua coolheid komt dat kleurtje niet eens in de buurt van de eveneens legendarische kleur Midnight Purple. Te weinig blauw en te weinig effecten. Een rondje om een Nissan Skyline R34 GT-R in de kleur Midnight Purple en je zal een kwartier lang kwijlend alle hoeken en gaten bewonderen.

Bayside Blue en een variant op Midnight Purple is wat Nissan ons voorschotelt in 13 jaar tijd R35 GT-R als knipoog naar het verleden. Helaas plakt Nissan ook stickers op de motorkap, het dak en achterklep van de Bayside Blue R35 GT-R. Is Katsura Orange dan toch DÉ kleur voor de huidige R35 GT-R? Toch ben ik razend benieuwd naar de R35 GT-R in Millenium Jade. Aangezien Nissan de R35 GT-R nog niet met pensioen gaat sturen, is het wel een idee voor de zoveelste facelift van de R35 GT-R.