Alweer 936 dagen slaap ik voor de deur van mijn baasje. Afgelopen 2,5 jaar heeft mijn baasje mij vijf keer per week mee naar zijn werk meegenomen in Amsterdam.
Gelukkig niet in het centrum van de grote enge stad, want ik ben de drukte niet zo gewend.

Ik ben de eerste Honda van mijn baasje. Vorig jaar heb ik een vriendinnetje gekregen. Haar naam is CRV. Dit jaar is het wel heel gezellig geworden thuis. Prelude en Jazz zijn onze twee nieuwe vriendjes.

Mijn baasje en zijn vriendin hebben vorig jaar een kindje gekregen. Een heel leuk jongetje, net mijn baas! Maar wacht eens even… Mevrouw heeft opvallend vaak haar buik vast. Het zal toch niet?!

Hieperdepiep Hoera! Het is waar! Mijn baasje en zijn vriendin verwachten hun tweede mensenbaby! Wat een geweldig nieuws!

Maar het goede nieuws heeft ook een keerzijde. Er moet een nieuwe en makkelijke gezinsauto komen. Daarom mogen Prelude, CRV en ik (Civic Hybride) plaats gaan maken voor een ruime gezinsauto. Het geeft niet. Ik heb een prachtige tijd met veel liefde gehad bij mijn baasje.

Wil jij mijn volgende baasje worden en beloven om goed voor mij te zorgen?
Je mag op gesprek komen en een lekker kopje koffie drinken. Bel of mail even met mijn baasje en wie weet, mag jij me binnenkort ook vertroetelen.

Groetjes,
Civic Hybride!