Mijn favoriete Porsche is de 718 GT4. Een atmosferische 4.0 motor met 6 cilinders die boksende bewegingen maakt. Het is qua motorisering en balans de perfecte Porsche. De 718 GT4 gaat de geschiedenisboeken in als een held.

De nieuwe Porsche 718 wordt volop getest door medewerkers van Porsche. De 4.0 boxermotor van de GT4 wordt wreed ingeruild voor een elektromotor. Dank je wel alle rotzakken die lobbyen voor elektrische auto’s. Dit is nog erger dan vegetarische hamburgers. O wacht. Dat neppe uitlaatje is nog erger dan het feit dat de volgende Porsche 718 een elektrische auto wordt.

Ondanks alles mag Porsche gerust de nieuwe 718 bij mij voor de deur droppen. Want Porsche kennende zal het wel een steengoede sportauto worden. Alleen moet je zelf de geluidjes maken. Oefen maar alvast op “Bbbbbrrrrrraaaaaaaaappppp”