Vanavond vieren veel mensen op aarde Allerheiligenavond. Oftewel oudejaarsavond volgens de Keltische kalender. All Hallows Eve is gemoderniseerd met uitgesneden pompoenen, deurbellen en snoepjes waarbij de woorden “Trick or Treat” gezegd worden door akelig geschminkte en/of verkleedde griezels, oftewel kinderen.

Ook autofabrikanten doen graag mee met Halloween. Fiat is een goed voorbeeld hoe ze mensen graag laten schrikken. Met de Multipla laten ze maar liefst zes inzittende schrikken met zijn uiterlijk. Gelukkig is het uiterlijke schijn en is zijn karakter wel goedmoedig. Honda daarentegen heeft wel echt een duivelse auto gecreëerd met de Civic FK2 Type-R Concept. Met 310 duivelse wilde paarden laat het de vier inzittende gillen als alle paarden op hol mogen slaan gedurende 7 minuten en 50 seconden op de Nürburgring. Duivels of niet, hij kan wel heel veel snoep meenemen. ?

Fijne Halloween allemaal!