Veel mensen hebben een abonnement bij de sportschool. Vaak gaat het om wat gewicht te verliezen, conditie opbouwen en spieren opbouwen. Mitsubishi was in de jaren 90 zo’n spierbundel die trots zijn spieren liet zien.

Met de 3000GT, Lancer Evolution, Eclipse en FTO had Mitsubishi in de jaren 90 een aantal jongens die flink trainden en met de eerstgenoemde gebruikte Mitsubishi zelfs anabolen. Vierwielaandrijving, twee turbo’s, vierwielsturing, 286 pk en een actieve aero bumper zorgden ervoor dat de Mitsubishi 3000GT prestaties leverde waar menig Porsche-rijders nachtmerries van kregen.

Waar Porsche door ging met trainen, stopte Mitsubishi in 1999 met hun Supercar. Nu heeft Porsche auto’s op anabolen en heeft Mitsubishi zich ontpopt tot de hippe bejaarde man die aan de hand van een iPad filmpjes opzoekt hoe hij een trui moet breien. O Mitsubishi, zoek eens de sportschool weer op!