Niet alleen de boeren en bouwvakkers zijn de dupe van krankzinnige waanideeën die men in Den Haag willen doorvoeren. Het letter N, oftewel stikstof zorgt voor evenveel heisa als de Zwarte Pieten-discussie in Nederland. Alleen in heilig boontje Nederland denkt men de wereld te kunnen redden om aan krankzinnige lage cijfertjes te voldoen. Over de consequenties denkt men niet na in Den Haag. Of juist wel, want het kan zomaar miljoenen euro’s opleveren. Zoals de belachelijke jaarlijkse BPM verhogingen op basis van de duivelse milieu-eisen.

Vandaag is de kogel door de Nederlandse kerk gegaan. Een kogel inclusief handboeien voor miljoenen automobilisten en een kassa die harder rinkelt dan vijf F16’s op 3 meter afstand. Auto’s zijn weliswaar fractioneel zuiniger bij 100 km/h. De Nederlandse maffia uit Den Haag kan op deze manier prachtig extra bekeuringen binnen hengelen.

Bekeuringen vind ik persoonlijk nog niet zo erg. Niemand dwingt mij om het gaspedaal dieper in te trappen. Met het invoeren van de maximale snelheid van 100 km/h ontnemen ze een stuk vrijheid van ons. Wij mogen niet meer zelf bepalen hoe hard wij rijden. Vandaag kan je nog kiezen om 110 of 120 km/h op een 130 weg rijden. Die keuze heb je straks niet meer echt, want je gaat niet vrijwillig achter vrachtwagens hangen met 80. Dus de wijzers van de snelheidsmeter wijst automatisch naar de 100 km/h of hoger.

Autorijden staat voor vrijheid. In je eigen tempo van A naar B reizen en soms een beetje flirten met de leuke dame uit de Suzuki Alto naast je. Niet meer stiekem iets meer gas geven om weer naast de jongedame met de mooie blonde haren en lieve glimlach uit de Alto te rijden. Dit wordt ons binnenkort allemaal afgenomen. Wij bepalen niet meer onze eigen tempo. Op de autosnelweg rijden staat voor de vlotte automobilisten niet meer gelijk aan semi-onbezorgd 160 of 150 rijden. 100 staat voor onzichtbare handboeien. Hopelijk wordt dit niet levenslang opgelegd door de dames en heren uit Den Haag die niet helemaal 100% zijn.