Shoppen voor een nieuwe auto is leuker dan shoppen voor een spijkerbroek. De broekmaten staan als het goed is al gewoon vast, dus daar gaat al een keuzemogelijkheid. Tenzij je het leuk vindt om in een veel te kleine broek rond te lopen die je kuiten zodanig afknellen dat zelfs de smurfen jaloers worden op je blauwe huidskleur.

In Nederland is het kopen van een auto vrij simpel. Wil je een nieuwe Toyota, dan loop je naar je plaatselijke Toyota dealer. Of je nou een Supra of GT86 mee naar huis wil meenemen, met genoeg saldo op je bankrekening is dat mogelijk bij alle Toyota dealers.

Wat als je als Gaijin zijnde een Toyota Mark X GRMN of Toyota Supra A90 GR wil aanschaffen, dan kan je bij de willekeurige Toyota dealer wel eens weggestuurd worden zonder de gewenste auto. Tip, neem de yens mee naar 1 van de circa 100 Netz dealers.