Elk land heeft wel zijn eigen specialiteit. Nederland staat bekend om de dijken en molens, de Belgen hebben hun bekendheid te danken aan friettekkes en de Fransozen verdienen geld aan 1 of ander stalen constructie in Parijs. Er zijn ook landen die alleen bekend staan om de dieren. Zoals AustraliĆ« met de Koalas, Kangoeroe’s en spinnen van wel anderhalf meter groot.

Maar AustraliĆ« heeft ook een andere specialiteit. Zij noemen het de Ute. In begrijpelijk Engels is dat Utility Vehicle. Oftewel een onhandige tweezitter die toch handig is door zijn enorme open laadruimte. Zo kan een hele kangoeroe-familie meerijden van Melbourne naar Sydney. Met meer dan 400 pk uit een 6.2 V8 krijgen de kangoeroe’s naast schattige babykangoeroe’s ook vlinders in hun buik, maar dan vlinders die gemuteerde DNA hebben van de Tasmaanse Duivel.