Rauh-Welt Begriff klinkt nog Duitser dan Angela Merkel aan de Bratwurst und Flammkuchen. De Japanner Akira Nakai is Herr und Meister in het creëren van de dikste Duitse billen. Onder het genot van een Stella Artois in zijn linkerhand en een peuk in zijn rechterhand, zet hij en alleen hij de zaag in de achterwerken van Porsches.

Waarom een Belgische Stella Artois en geen Duitse Warsteiner? En waarom altijd Duitse Porsches en geen Japanse Toyota’s? Allemaal vragen die alleen Akira hemzelf kan beantwoorden. Iedereen kent meneer Nakai als DE ultieme Porsche tuner. Ondanks het feit dat de Porsches een flinke anabolen-kuur hebben gekregen, vallen ze gemiddeld 400 kilogram af. Niet slecht met een beetje gebruik maken van koolstofvezel.

Akira Nakai is met Rauh-Welt Begriff echter een keer vreemdgegaan. Hij vliegt niet alleen naar Nederland, Thailand, Amerika, Indonesië en Hong Kong om daar de lokale Porsches te verwennen. Meneer Nakai heeft een slippertje gemaakt met een Nissan Silvia S15. Keuren wij vreemdgaan goed? Eigenlijk is het te schandalig voor woorden. Maar wie de Nissan Silvia S15 goed bekijkt, ziet gewoon een enorme sexy auto.

Eigenlijk zouden wij Akira Nakai moeten aansporen tot vaker vreemdgaan. Toyota heeft met de GR Supra A90 een supersexy auto in het programma. En wat te denken van de Alpine A110. Stuk voor stuk lekkere dingen waar meneer Nakai wel een keer overheen mag gaan. Ja, dat mag jij mister RWB!