Er gaat geen dag voorbij zonder moe te worden van dat hele Corona gedoe. De radio, televisie en Facebook spamt de boel onder en je merkt het vast ook op de werkvloer. Of in de supermarkt. Iedereen is spastisch bezig en de regering heeft drastische maatregelen genomen. Of is iedereen nou spastisch bezig door de genomen maatregelen? Alle eetgelegenheden zijn gesloten voor bezoekers. Nondedju!

En dat alle eetgelegenheden dicht zijn, is misschien nog wel het pijnlijkst. Ik mis mijn sushi. Ik mis mijn dimsum. Ik mis mijn spareribs! Ja oké. De bezorgdiensten kunnen ook sushi en spareribs thuis afleveren, maar het is toch dat stukje extra van uit eten dat mist. Met vrienden en familie aan tafel zitten en een Corona of Asahi bestellen, is een andere beleving dan zelf een biertje uit de koelkast trekken. Niet uit eten mogen is een heel massief gedeelte van je vrijheid inleveren. Dat is nog het ergst. Eten is net als autorijden een stukje vrijheid en plezier! Gelukkig heb ik nog de foto’s. Kan ik toch nog een beetje nagenieten!