Omoren

Met de warme zon hoog in de horizon en het kwik in de dubbele cijfers, zullen veel mensen al denken aan de zomervakantie. Helaas gooit 1 of ander virus veel vakantieplannen overboord en mogen wij 2020 grotendeels beschouwen als weggegooid. Zo de kliko in. Schei toch uit met dat negatieve gedoe. Raap jezelf op en maak plannen voor 2021, met extra centjes die je komende zomer in zak kan houden. Of droom lekker over de vakantie van 2021.

Start je dromen op www.omoren.com. Klik op ‘Noda Chiba’ als je avontuurlijk bent of op ‘Narita Chiba’ als je echt allergisch voor het openbaar vervoer bent of simpelweg oerlui bent. Alhoewel luiheid of een OV-allergie allerminst afzien is met bijvoorbeeld de Mitsubishi Lancer Evo 8, Mitsubishi Lancer Evo X, Mitsubishi Lancer Evo 9 Wagon, Honda Civic FD2 Type-R, Honda Civic FN2 Type-R, diverse snelle Subaru’s, Mazda MX5 ND, Nissan Stagea en een scala aan typische Japanse busjes.

Voor de avonturiers onder ons die de Tokioaanse metro en treinjungle aandurven, wacht nog een leukere beloning. Een Nissan Skyline R34 GTR? Kies maar een kleur. Wit, Bayside Blue, Midnight Purple. Of liever een R34 met andere velgen doen. Toch geen fan van de R34, dan kan je ook kiezen uit de R32 GTR, R33 GTR en R35 GTR. Liever geen boot huren maar een Supra? Kies maar een generatie uit. Ook liefhebbers van Honda kunnen hun kwijldoekje uit hun broekzak halen. De NSX, S2000, FK2 Type-R, FK8 Type-R, S660’s, Integra DC5 Type-R, Civic EK9 Type-R en ga zo maar door staan klaar om uitgelaten te worden.

Als je alleen sushi lust en liever een Europese auto rijdt, dan kan je bij Omoren ook terecht voor een Lamborghini Gallardo, Porsche Boxster, Mercedes Benz E63 AMG en zelfs een heuse Citroen DS3. Om maar wat te noemen…

Zeg je Corona-quarantainedip maar gedag en boek je droomreis naar Japan. Hulp nodig? Lees https://www.trackandrace.nl/blog/2019/11/07/how-to-reis-boeken-naar-japan/ of stuur ons een bericht. Wij leggen met plezier uit hoe jij je droomreis kan samenstellen.