Wie droomt er nou niet van om €10.000 netto per maand ontvangen. Voor 17.422.163 Nederlanders zal dat na 1 juli bij een vervaagde droom blijven. Want dan is de droomsalaristrekking van de Staatsloterij achter de rug en juicht er ergens in Nederland een heel blij persoon. Voor die ene geluksvogel heb ik 7 tips. Want het is niet makkelijk om met €10.000 per maand te moeten leven!

Voor de ongeduldige mensen, is de Nissan 350Z de perfecte kandidaat. Een dikke atmosferische 3,5 V6 die afhankelijk van zijn bouwjaar 280 tot 313 pk levert aan de achterwielen. Na de eerste betaling van de Staatsloterij kan je al een 350Z voor de deur hebben. Maar dan wel 1 met hoge kilometerstand of één met het stuur rechts.

Met iets meer – lees 1 maand meer – geduld kan je er pakweg 10 jaar op vooruit gaan. Weliswaar lever je 80 tot 113 pk’s in ten opzichte van de Nissan 350Z. Maar je krijgt wel de speelsheid en enigszins lichtvoetigheid van de Toyota GT86 voor terug. Ook houd je maandelijks meer geld over. Want de 2 liter boxermotor met 200 pk van Subaru is aanzienlijk zuiniger dan die van de Nissan 350Z. En je krijgt er fantastische looks voor terug!

Drie maanden geduld betekent alweer het einde van de zomer. Om langer in de zomerse sferen te blijven, is de Honda S660 perfect. Met €30.000 kan je het meest perfecte exemplaar uit Japan halen, inclusief Spoon uitlaat, Spoon velgen en Spoon verlagingsset. Of gaan we toch liever voor Mugen?

Tien jaar geleden zou één maand geduld al voldoende zijn geweest. Zo goedkoop zijn ze geweest! Maar tegenwoordig vind je de Nissan Skyline R33 GTR zelden meer onder de €30.000. Geef de schuld maar aan de Amerikanen. Verdomde Amerikanen. Met 4 maanden en veertigduizend euro op je bankpas koop je anno 2020 een leuke Skyline R33 GTR met de perfecte velgen en enkele grijns opwekkende upgrades zoals een HKS uitlaat.

Liever een gloednieuwe auto kopen? Als je vijf maanden geduld hebt, kan je bij de Hyundai dealer aankloppen voor de Hyundai i30N. Probeer heel goed te onderhandelen met de beschikbare €50.000. Want de Performance uitvoering met 275 pk, 19” jnch, elektrische LSD en grotere remmen overschrijdt net aan de €50.000 grens. Goed onderhandelen dus!

Petje af! Je hebt nu al een half jaar geen cent uitgegeven van je droomsalaris. De Lotus Omega komt in beeld! Neem een Duits sprekende vriend of vertaalapp mee en reis richting Duitsland. In Nederland is de kans zeer klein dat je de 377 pk sterke supersedan tegenkomt. Hoe erg eindbaas wil je zijn? Nou, met 6 maanden wachten kan jij de eindbaas zijn!

Wat is nou zeven maanden op een mensenleven? Zeven maanden droog brood eten om de ultieme auto te kunnen bezitten en vooral rijden. De Nissan GTR verbaast vriend en vijand al sinds 2007. Ga niet langer dan 7 maanden wachten, tenzij je de laatste ‘Facelift’ wilt die na 2017 op de markt is gekomen. Want dan mag je minimaal een jaar wachten en zeer zuinig aan doen. Met €70.000 heb je al een leuke basis voor de deur staan. Daarna kan je maandelijks €10.000 in de GTR gooien om iedereen en alles te pesten op de weg.