Een hobby kan al snel uit de hand lopen. Begint het simpel met de aanschaf van een setje velgen of sportuitlaat, bedenk je opeens dat je een ruimte nodig hebt om de verlagingsveren en uitlaatspruitstuk te monteren. Stiekem met een biertje in je linkerhand en met de rechterhand wanhopig op zoek naar steeksleutel 10.

Zo moet het zijn begonnen in Almere. Een paar vrienden die samen een garage huren om aan auto’s te klussen en in de vrije avonduren en weekenden hun vrouwlief kunnen ontvluchten en urenlang over auto’s kunnen ouwehoeren. Iedereen weet dat mannen met een beetje bier op de meest briljante ideeën komen.

1 van de briljante ingevingen is het importeren van leuk speelgoed uit Japan. Wie droomt er nou niet over een Toyota Supra of Nissan Skyline. En wat is nou leuker dan je dromen kunnen delen met gelijkgestemden. Het straatbeeld verfraaien met Skylines of een super kawaii Subaru Vivio, daar moeten wij FDT Sportscars heel erg voor bedanken.

FDT Sportscars specialiseert zich niet alleen in Japans speelgoed. Ook Europese auto’s als de Alfa Romeo 147 GTA, Volvo V70R en Mercedessen mogen vanuit Japan weer terugkeren naar Europa. Op de website https://www.fdtsportscars.com kan je hun aanbod bekijken. Kijk hoe lief de Subaru Vivio is! Liever een andere auto in een specifieke kleur of uitvoering voor de deur? Schraap je spaarcenten bij elkaar en koop je droomauto! FDT Sportscar kan jou daar prima bij helpen.