Onze impotente regering met minister president Mark Kutte en schijnheilige kutkop de Jong en Japie van het RIVM gaan over 1,5 uur weer een praatje doen op de Nederlandse tv. Termen als lockdown, sluiten, verbod en nog meer vrijheid-beperkende termen zullen de praatjes gaan domineren. Vanaf middennacht mogen wij heel veel dingen niet meer doen en moeten ondernemers maar gaan bidden in de hoop de lockdown financieel te overleven.

Tijd om toiletpapier in te slaan! Met de volgende auto’s kan je volgas naar de Albert Heijn, Lidl of Jumbo rijden om genoeg toiletpapier, brood en voedsel in blik in te slaan.

Een makkelijke optie is de Mazda 6. Met een atmosferische 2.5 motor volgens de Sky-Activ filosofie heb je 192 pk onder je rechtervoet. Genoeg om de meeste buren en collega’s eruit te rijden. De Mazda 6 is in die motor te krijgen in 3 carrosie-varianten. Zoek een zwart exemplaar, tint de achterramen donker, gooi er een puike verlaging onder en monteer 19 of 20 inch velgen.

Helaas is de volgende optie voor de komende lockdown. Nu bellen naar SW-Performance of FDT Sportscars – Quality Imports en je hebt de Subaru Levorg STI misschien binnen voor de volgende volgende volgende lockdown. 300 boxerpk’s op alle 4 de wielen en genoeg ruimte in de kofferbak, dat moet wel de ideale hamsterauto zijn.

Tenzij je van Team Mitsubishi bent. Dan kies je blind voor de Mitsubishi Lancer Evo 9 Wagon. Dezelfde ingrediënten als de Subaru Levorg STI, maar dan met de befaamde 4G63T 4 in lijn. Ook hier moet je nog even een paar maanden wachten. Dus met de Evo 9 Wagon naar de supermarkt racen, mag je lekker in je dromen doen.

Nog een half uur heb je om bij de plaatselijke Honda dealer een Civic Type-R FK2 op te halen, mits ze er 1 hebben staan natuurlijk. Met 499 liter bagageruimte kan je genoeg toiletrollen meenemen. Met de bank plat is dat een zeer respectabele 1427 liter. Tel daar een Nurburgringtijd op van 7 minuut 50 en je bent sowieso sneller dan al je buren. Zelfs als je buurman een Porsche 911 Carrera heeft.

Ben je meer fan van de jaren 90, dan is de Nissan Stagea RS260 Autech een uitstekende kandidaat. Een lekker klinkende RB26DETT motor uit de Skyline R33 GTR zorgt voor minimaal 280 pk. Zoek wel gelijk een Skyline R34 GTR voorkant, want een standaard Stagea heeft geen lelijke neus. Wat zeg ik, de standaard Stagea voorkant is gewoon oerlelijk!

Vind je de Nissan Stagea toch te groot, te Ikea-achtig, te familie-achtig of gewoon te lelijk. Ergens op aarde zwerven verbouwde Nissan Skyline R33 GTR’s rond met een dakkapel achterop. Je loopt 100% zeker niet naar de verkeerde auto op de parkeerplaats van je plaatselijke toiletroldealer. Unieker dan dit, wordt het gewoon niet. Kies wijs je wapen om de buren en mede-weggebruikers te verslaan in de strijd om de toiletrollen. Hamsteren!