Vrijwel alle kleine en grotere jongetjes hebben wel een film, tekenfilm of strip gezien met een superheld. Batman, Spiderman, Superman en ga zo maar door. Ze hebben allemaal gemeen dat ze buitenmenselijke krachten hebben en levens redden. In de autowereld heb je ook een paar superhelden, waarvan de Nissan GTR de ultieme superheld is.

De GTR heeft geen vermomming of masker nodig om een superheld te zijn. Door zijn geavanceerde technieken zoals de All Wheel Drive genaamd Atessa E-TS en hart gemaakt door een Takumi kan de GTR in alle omstandigheden optimaal presteren. Waar Porsche’s in de sneeuw de afritten nog langzamer nemen dan een 93-jarige oma in haar rode Cantaatje en Ferrari’s zelfs bij het eerste regendruppeltje niet naar buiten durven. De GTR heeft bij het zien van sneeuw juist extra zin om door de witte massa te crossen. Dit herkennen ook de Japanse superhelden met witte jassen die om die reden ook voor de superheld kiezen.

Leuk om te kijken: https://m.youtube.com/watch?v=PGD9WhZbKDE