Dat willen wij allemaal zien. Scherpe tanden, keihard bijten, schaterlachen na een potje stoeien en een grijns van hier tot Tokyo. Grrrrrrr. Grrrrrrr van Gazoo Racing. Na de GR Supra A90 en GR Yaris breidt Toyota de GR-familie uit.

De nieuwe Corolla krijgt ook de GR behandeling. Om de kosten uit te smeren, deelt de GR Yaris zijn 1.6 turbomotor met zijn grotere Corolla broer. De GR Corolla gaat wel de aandrijfassen achter kwijtraken, maar 261 of vermoedelijk 250 pk is leuk zat op de voorwielen. Helemaal in combinatie met een handgeschakelde zesbak.

In eerste instantie wordt er vooral over een Hothatch gerept die de concurrentie moet aangaan met de Volkswagen Golf GTI. Maar er komt meer goed nieuws uit Japan. Ook de stationwagon mag zich opmaken om als GR door het leven te gaan. Dat klinkt nu al als een droomauto!

Het lijkt alsof de mannen en vrouwen van Gazoo Racing tijd over hebben, want de geruchten gaan rond dat ook de CH-R zich binnenkort GR CH-R mag gaan noemen. Ook hier duikt de 1.6 turbomotor onder de motorkap. Grrrrrr, wat zijn ze goed bezig bij Toyota en Gazoo Racing. Wij zijn fan!