Wat hebben Nismo, McDonalds en Tomica met elkaar gemeen? Ze maken wereldwijd veel jongetjes en meisjes van alle leeftijden heel erg blij. Reden genoeg voor de drie multinationals om wederom een samenwerking aan te gaan. Zoals vaker in Japan en Azië kan je bij de Happy Meal echt leuke speeltjes bemachtigen.

Nissan update en upgrade de R35 GTR zo goed als jaarlijks. Of het nou een speciale uitvoering met extra carbon betreft, of er wat meer peekaa’s uit de VR38DETT gepeurd wordt. De R35 GTR is na 13 en een half jaar nog steeds niet over datum. Weinig autofabrikanten die naast Micra-achtige auto’s ook supercars met 600 pk produceren.

Nissan levert nu ook de supergave nieuwe kleur Stealth Gray op de Nismo, enkel verkrijgbaar op de Nismo die overigens dit jaar de 3 ton aantikt in Hollandse euro’s. In combinatie met ongespoten carbonnen delen als de motorkap en het dak krijg je een R35 GTR die nog meer bijzonder is. Als bonus heeft Nissan een exemplaar van de R35 GTR Nismo ook goud gespoten. Ik krijg nu toch wel enorm zin om in Japan een Happy Meal te nemen.