Nog een sake, en nog een sake. En nog een ronde sake, even een whiskey tussendoor. Met een nieuwe sake in de hand strompelt Shinji naar de wc. Niet om te urineren, maar om over te geven. Na 5 minuten compleet losgaan op de verwarmde toilet komt Shinji weer terug. Gezellig zijn vrimibo met collega’s en de baas.

En daar komt weer een nieuwe sake. Even wegspoelen met een Asahi. En weer een sake. Shit, het is donderdagavond. Morgen is er weer een werkdag. Nog een sake achterover gooien en met de Toyota Crown taxi naar huis.

Amper 4 uur later gaat de wekker weer. Nog steeds straalbezopen gaat Shinji naar zijn werk toe in Ebisu, hartje Tokio. Tijd om zijn werk af te maken. Vandaag is het een grote dag, dan mag Shinji zijn ontwerp tonen aan zijn leidinggevende en de grote baas. De hoge piefen zijn net zo dronken als Shinji en keuren de nieuwe Subaru WRX helemaal goed. O jeetje, wat is daar in Tokio gebeurd?!