Escape Rooms worden uit de grond gestampt als onkruid. Vele Escape Roomfans gaan alle Escape Rooms af om te ontsnappen en natuurlijk voor de ervaring en gezelligheid. Toyota heeft ook een Escape Room gemaakt.

De Escape Room vindt zich plaats in een Toyota. Je betreedt het interieur en ziet een typisch Toyota dashboard. Om mee te doen heb je wel enige kennis nodig van de huidige Toyota’s.

Hint 1 is relatief makkelijk te zien. Op het navigatiescherm zie je GR Four. Een straatnaam die je waarschijnlijk niet zal tegenkomen in je eigen navigatiesysteem. Kijk je iets lager zie je de temperatuurverstelling. Links zie je een 2 en rechts het getal 68. Voeg ze bij elkaar en je hebt 268. Exact het vermogen van de Japanse Toyota GR Yaris.

Op het dashboard zie je een gekke tijd. Je zal heel lang moeten wachten tot het G:16 wordt. G16 is in dit geval geen vliegtuig, maar het refereert naar de motor van de GR Yaris die de naam G16E-GTS draagt. Hint nummer 4 zie je buiten de auto, waar je een gecamoufleerde auto langs ziet rijden. Toevallig in hetzelfde camouflage-jasje als de GR Yaris en GR86.

Het is nog gissen naar het uiteindelijke uiterlijk van de nieuwe GR Corolla. Maar dat de GR Corolla eraan gaat komen, dat lijkt wel een zekerheidje! Nog een pretauto bij Toyota 🥳