Sommige mensen eten elke dag patat met een frikandelletje en doperwten. Maar alleen de doperwten van Hak, mayonaise van Remia en frikandellen van Mora. Anders lust ie het niet.

Zo heb je ook mensen die alleen maar naar het geluid van een boxermotor willen luisteren. Vier portieren willen en toch een cabrio. Porsche komt dichtbij met een 718 Cayman, maar die mist twee portieren. Subaru heeft helemaal geen cabrio’s in het modellenprogramma.

Dan maar zelf gaan zagen, moeten ze bij Newport Specialty Cars gedacht hebben. Om de frikandellen-man van zijn behoefte te voorzien. 5 Subaru Impreza WRX STI’s uit 2011 zijn opgeofferd. Want een cabrio op een vierdeurs auto is gewoon lachwekkend. Hoe gaaf 300 pk, AWD, Subaru boxerblok met turbogeluidjes en de dikke Brembo remmen ook zijn. Verleng dan de voorportieren en las de achterdeur weg. Maar dan gaat de frikandellen-man wel klagen.