Peppi en Kokki, Bassie en Adriaan, Bert en Ernie en Tom en Jerry zijn duo’s die eigenlijk niet zonder elkaar kunnen. Ze versterken elkaar en zijn solo nooit zo grappig of vermakelijk als met ze tweeën. En toch bestaat het dat sommige duo’s niet vanaf het begin aan worden elkaar gekoppeld. Gelukkig ziet Toyota in dat ze een droomduo in huis kunnen hebben.

Voor Toyota’s nieuwe droomduo shopt het Japanse automerk ditmaal niet bij BMW. De bestaande handgeschakelde versnellingsbakken van BMW voldoen niet aan de eisen van Toyota, daarom heeft Toyota zelf een zesbak ontwikkeld voor de Supra.

Supra en handgeschakelde zesbak. Wat een prachtig duo is dat! Lichter dan de achttraps automaat van BMW en een kortere eindoverbrenging. Exacte acceleratiecijfers vertelt Toyota nog niet. Maar sinds wanneer kunnen cijfertjes op papier rijplezier uitdrukken?