Al de hele week hebben Piet Paulusma en de weer-apps slecht weer voorspeld voor zondag. Niet weer een gratis douche en waterballet zoals Automaxx afgelopen Maart…

Gelukkig voor autominnend Nederland hebben de zon en de wolken een dealtje kunnen sluiten. De wolken mogen af en toe een buitje achterlaten en de zon mag het asfalt in Zandvoort opwarmen. Ze hebben helaas de wind niet uitgenodigd op de vergadering. Want de wind heeft JapFest iets minder lekker gemaakt. Gelukkig maken de auto’s veel goed!

Track&Race is aanwezig met 5 auto’s en een motor. Onze eigenlijke paddock is door de buren kleiner gemaakt, hierdoor is een verhuizing noodzakelijk. Geen vervelende verhuizing gezien de hoeveelheid ruimte.

Evenementen staan altijd in het teken van auto’s bewonderen en met vrienden en kennissen ouwehoeren. Gecombineerd met luide optrekkende auto’s en het zonnetje is JapFest 2019 voor Track&Race een mooi evenement om te onthouden. Helemaal voor mijn grote vriend Finn die zijn allereerste auto-evenement met ons heeft beleefd.