Wellicht is het Europa’s mooiste plek. Het zijn niet alleen de heuvels en vele bomen die de omgeving van Nurburg fenomenaal mooi maken. De geur van frisse bomen wordt veelvoudig gemengd met pure uitlaatgassen en walmen van miljoenen oude dinosaurussappen. Zelfs een pizza eten in het pittoreske Adenau gaat niet zonder het verdraaien van je nek.

Om de tien tot vijftien seconden komt er wel een dikke auto voorbij. Volkswagen Golf GTI’s lijken gratis te zijn na inlevering van 20 spaarkaarten van Ariel wasmiddel. De ene na de andere GTI vliegt om je oren. Afgewisseld door Porsche 911 GT3’s, al dan niet in RS uitvoering. Ook de vele BMW M3’s vliegen je om de oren als muggen met een overdosis testosteron.

Afgelopen weekend hebben de GTI’s en GT3’s massaal gezelschap gekregen van honderden Honda’s. Mimms neemt de ruimte in de Ring Boulevard over en meer dan 100 Honda’s staan gezellig zij aan zij om bewonderd te worden door Honda-fanaten uit Europa. Goede foto’s zeggen meer dan 1000 woorden, helaas kan ik jullie vooral slechte foto’s aanbieden aangezien het licht binnen niet fotovriendelijk is.

Geniet van de sfeerimpressie van Mimms.