Na het eerste Track&Race etentje in Amsterdam centrum, is gebleken dat een garagemeeting met groepje autogekken niet te doen is in Amsterdam. Alle auto’s staan dan verspreid over de hele parkeergarage. Tokyo drift achtige taferelen kunnen wij dus helaas uitsluiten. Haal snel dat liedje van de Teriyaki Boyz maar uit je gedachten. Ruimte, dat is wat wij nodig hebben.

De wereldkeuken in Amsterdam Westpoort is de perfecte locatie om tientallen auto’s naast elkaar te laten parkeren. Naast de vele parkeerplekken, kan iedereen kiezen wat er op het bordje komt. Sushi, kangoeroe, spare-ribs, poffertjes, patat en zelfs een wok gedeelte. Zoveel mensen, zoveel wensen. Overigens ben ik zelf een fervente fan van de eerste drie genoemde dingen.

Maar liefst 61 mannen en vrouwen uit heel Nederland hebben hun gezelligheid en auto’s meegenomen voor het eten. Zeeland, check. Groningen, ook aanwezig. Een aantal Limburgers hebben een week lang elke avond hun Nederlands moeten oefenen en de Friezen hebben speciaal voor de Track&Race eet+meet een reisvisum aangevraagd. Ook de Brabanders en de Gelderlanders hebben een stukje moeten rijden. Alles voor een beetje eten!

Bedankt iedereen voor de aanwezigheid en gezelligheid. Dit krijgt zeker een vervolg in meerdere eet-meetings. Tot de volgende keer! ??