Al tien jaar is Honda Europe Meet het Honda weekendje van Europa. In het noorden van Frankrijk komen Hondaliefhebbers uit heel Europa samen om gezellig te meeten en Honda’s te bekijken.

Vanaf vrijdagavond is de camping beschikbaar voor Hondagekken. Tenten worden massaal uit de kofferbakken gehaald samen met de BBQ spullen en alcoholische vloeistoffen. Tenminste, voor de echte die-hards. Track&Race slaapt liever in een echt bed in een hotel. De nachtelijke feestjes wordt met liefde ingeruild voor goede nachtrust.

Bij aankomst bij het hotel blijkt er nog geen enkele Honda aanwezig te zijn. Langzaam maar zeker druppelen de Honda liefhebbers binnen. Hondagekken uit Nederland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en HondaPro Jason uit Amerika. De voertaal is autotaal en al snel wordt er samen gegeten en gedronken. Vrijdagavond zijn wij nog met een groepje in Saint-Quentin wezen drinken en bij terugkomst in het hotel worden de Corona’s geopend.

Voor de niet kampeerders, begint HEM op de zaterdag. Ondanks dat ik niet echt een fotomaker ben, zeggen foto’s meer dan 1000 woorden. HEM draait om de Honda’s, gezelligheid, ouwehoeren, eten en (nieuwe) vriendschappen. Ondertussen lekker nagenieten van de tiende editie van HEM en tot volgend jaar!