Dag van knuffelen

Vandaag was het een dag vol knuffels! De coureurs gingen niet alleen gezellig amicaal socializen op de start/finishlijn voor een fotomoment, wat leuke en schattige beelden opleverde. Nog geen half uur later waren de vriendelijke knuffels ingeruild voor knuffelen voor rouwdouwers. In hun trouwe viervoeter knuffelden ze maar al te graag de auto voor of naast hun. Het was wederom een dag waarbij de safety auto de race mocht leiden.

Neemt niet weg dat Tom Coronel en zijn Honda collega’s prachtige duels hebben uitgevochten. Het was hard tegen hard en ook de Eru kaasgele Type-R mocht met schade aan de voor en achterbumper de finish behalen. Ondanks de korte baan, een ronde duurde 1 minuut en 25 seconden tot 1:27, heeft Tom Coronel zijn eerste punt binnengesleept. Inhaalmogelijkheden waren op de korte en relatief smalle baan zeldzaam. Dat maakt de prestaties van vandaag alleen maar knapper.

Morgen nog een dag Marrekech waarbij wij de Medina hopen te vinden en dan stiekem langs de Marokkaanse douane glippen. Want ben van 1,5 dag onder de felle Marokkaanse zon toch 3 tinten bruiner geworden. Om maar over het rode tintje van Roy Brueren te zwijgen.