250.000 euro per jaar ontvangen van de Staatsloterij tot 2040 klinkt als een geweldig plan. Dat is 20 jaar lang elk jaar een nieuwe auto kopen, of een gebruikte. Track&Race laat jullie 10 opties zien wat er jaarlijks gekocht kan worden als je de prijswinnaar bent.

Al 12,5 jaar is de Nissan GTR R35 onder ons. En nog steeds is de GTR een indrukwekkende machine. Je houdt een dikke €60.000 op zak om hem te modificeren en hele dikke velgen uit Japan te laten overkomen.
De prijs van de Honda NSX is onbekend in Nederland. Een jong gebruikte NSX uit Duitsland halen is zeker een optie voor een kwart miljoen. Qua prestaties zeker niet minder dan zijn Japanse conculega van Nissan, maar met 0 dealers in Nederland die de NSX mogen verkopen is en blijft de NSX NC1 een grote onbekende in Nederland. Wel héél erg uniek!
Ben jij de Duitse taal niet machtig genoeg om in Duitsland een NSX te kopen? Dan kan je als alternatief ook naar je plaatselijke Toyota dealer rijden om de nieuwe Supra A90 op te halen. Dan houd je genoeg geld over om een nette Supra van de A80 generatie te kopen en volgens de huidige Supra-normen naar de 1000+ pk te tunen.
Liever een V8 van Japanse makelij? Lexus heeft de prachtige LC500 in de aanbieding. Alhoewel €182.840 niet perse een aanbieding is. Voeg daar de kleur Terrane Khaki Metallic (€1395) en toe en vink alle opties aan met bruine Velours mattenset van €170,53 , asbak van €71,67 en lelijke keycover van €15,03. Best lachwekkend dat je slechts 3 opties hebt op de LC 500. En dat voor €257,23. Zo verlaat die €250.000 toch nooit je rekening…
Blijf met deze auto ver uit de buurt van sushirestaurants. De Japanse eigenaren en medewerkers zullen spontaan in de stress schieten bij het zien van de Toyota Century. Ze denken of dat je de Japanse keizer bent, of dat je lid bent van de Yakuza.
Een supercar heeft zijn voor en nadelen. Deze Mercedes Benz is een supercar met vier deuren. Met 639 pk kom je nooit vermogen tekort. Wel moet je wel altijd een lange naam onthouden. Mercedes Benz AMG GT 63S 4-Matic+ 4-door Coupe
Namen zijn bij McLaren ook lastig te onthouden. Kies er maar gewoon 1 uit, op de McLaren P1 en 720S Longtail ziet toch niemand het verschil. Genoeg keuze voor €250.000, al dan niet een jong gebruikte.
Uiteraard mag er geen Italiaans raspaardje ontbreken in dit lijstje. Een gebruikte Ferrari 488 is haalbaar. Kies een rode, zoals het hoort bij Ferrari. Of toch een gele?
Of koop een legende. Met een Hakosuka kan je nooit fout gaan. De allereerste GT-R zal niet meer in waarde dalen. Het levert meer op dan rente en de belastingdienst gaat dan ook geen cent meer van jou zien. De keuze is snel gemaakt toch?